Monday, May 9, 2011

TRANSFORMASI


Hari ini aq bangun awal sikit, nak siap awal, lepas tu nak jalan awal pergi office (rajin la konon), sebenarnya aq buat awal semua tu sebab aq nak buat header untuk blog aq hehehe... aq nak buat transformation dari semua aspek first sekali aq kena la mulakan dengan header, first impression orang adalah dari rupa dan barulah kepada isi tersurat dan tersirat hehehe... kepala kena betul baru orang pandang dalamankan hehehe.....bukan main susah lagi buat header ni asalnya bukan macam dalam pic ni, asalnya lagi banyak muka aq tp nampak macam bersepah sikit so aq minta la student kat tempat aq kerja tu tolong editkan akhirnya jadi la seperti yang sekarang ni so sekarang aq nak ucapkan berjuta-juta terima kasih kepada FARAH NABILA BINTI PAUL atas sumbangan anda pada blog sir ni, gaji nanti sir blanja makan tidak lupa jugak kepada rakan blog Cik Dayang Amy dan Cik Maslyeen hehehe.... ok la hari ni bukan nak karang panjang-panjang cuma nak bagitau ngan semua orang secara rasminya saya dah mulakan transformasi....

6 comments:

  1. yerp..inilah transformasi yang kita inginkan. mungkin lepas ni sir boleh tulis atau karang panjang-panjang. nak lebih stail buat entri based on current issue ke, senang nak dibahaskan dan dibincangkan oleh blogger yang lain.

    ikhlas dari Header blog ninja (The bLaderz)

    Nazree

    ReplyDelete
  2. abis tu nama aku mana???..huhuhuhu aku pn ade tolong kan? hahaha

    ReplyDelete
  3. dayang hehehe sorry aq ingat ko nak nama disebut2 tadi hehehe aq dah edit tu ada dah nama mu tu hehehe...pada The bLaderz nanti sy cuba bagi issue semasa ye kita boleh bincang ngan bloggers lain apa pun thanks....

    ReplyDelete
  4. : story transformasi , hebad :')

    ReplyDelete
  5. wassehhh2....caya lah sir...nice blog....hepi blogging..:)

    ReplyDelete
  6. hehe semangat tgok ramai dah follow n trafic tggi

    ReplyDelete