Saturday, May 28, 2011

MODEL YANG TAK SEBERAPA






Dalam kesibuka kota dan kerja yang tak akan pandai habis tu sempat jugak la buat sesi photoshoot hehehe…..walau pun model yang kena pakai ni kurang ensem tapi dia baik hati hahaha memuji pulak….

Hari tu time outstation janji nak update kan haah sekarang baru ada peluang nak update sebab kat tempak keja aq tu sibuk betul sekarang ada macam-macam pelawat la nak datang nasib dorang datang sebab nak bagi fund kalau tak …tutt……… pelawat datang lepas tu ada pulak macam-macam program….. tapi tak apa saya suka kalau buat keja-keja macam ni daripada tepaksa buat memo la surat la atau report benda-benda macam ni aq paling benci nak buat nasib-nasib saja sudah mmg tugas kalau tak ….tutt……… hehehe……

Lepas ni nak pi outstation pi kudat-kota marudu-pitas la pulak lagi hehehe…lepas tu baru nak update lagi belog ni banyak2 supaya korang ada benda nak baca so korang tak la bosan sangat ( amboi macam banguss sangat belog dia ni ) pic yang kita ambik time photo shoot ni belum di edit lagi sebab tak cukup masa hehehe anyway harap korang enjoy weekend ni....



Add Image



kepada warga SABAH SELAMAT MENYAMBUT PESTA KEAMATAN kepada warga SARAWAK SELAMAT MENYAMBUT HARI GAWAI……. walaupun kita berlainan bangsa berbeza agama, negeri atau apa jua warna kulit kita tapi kita hidup dalam negara yang sama ibarat kita hidup dalam sebuah boat kalau ada yang gundah pasti semua terasa ketidak seimbangannya, bersama-sama lah kita mengekalkan keamanan negara ini "Mr Abang2 @ Takeshi Suka Keamanan"....(ewah ewah....macam kata-kata pemimpin pulak)....

2 comments:

  1. muka yg first tu mcm muka the rock hehehe.....;)

    ReplyDelete
  2. the rock versi Malaysia kn hehehe...

    ReplyDelete